torstai 7. toukokuuta 2009

Vaalinumerot ovat saapuneet... 52 rocks!

Tänään sitten tuli kauan odotetut vaalinumerot. Minulle napsahti numero 52! Nyt täytyykin miettiä, miten siitä sais jonkun hauskan jutun aikaiseksi. Onkos teillä mitään hyviä ideoita? Vuonna -52 tapahtui täällä härmässä ainakin seuraavia mullistavia juttuja: Helsingin Olympialaiset, Coca-Colaa myytiin ensimmäisen kerran, Aku Ankka alkoi ilmestyä vakituisesti, Armi Kuusela kruunattiin Miss Universumiksi...

Kokoomus julkisti tänään kampanjan ulkoasun ja hyvältähän se näyttää - into, tieto, taito - ja sitähän meistä jokaisesta suomalaisesta löytyy, eikö vain? Hyvin interaktiiviset ja ajan hengessä olevat sivut tulossa. Sitä vaan mietin, että siellä lehdistötilaisuudessa oli kyllä niin huono happi, että toivottavasti kokoomuksen väki ei ole siinä huoneessa suunitellut kampanjan ulkoasua. Jos on, niin sitten on todella villit jutut tiedossa, hehe.

En ole muistanukaan kertoa, että kun olin Tampereella kampanjoimassa niin siellä oli hamppumarssi. Eikö ole hassua. En ole aikaisemmin missään nähnyt hamppumarssia, vaikka paljon onkin tullut reissattua maapalloa ristiin rastiin. Oli koomista kun siellä oli poliisisaattue ja samaan aikaan muutamilla oli ihan kunnon hamppupuskat kädessä. Villiä. Minä olen kyllä sitä mieltä, että onneksi Suomessa kannabis-tuotteita ei ole laillistettu. Jos joku haluu pössytellä oikein kunnolla, niin ei muuta kuin koneeseen ja kohti Amsterdamia. Ja jos joku epäröi, että kannabiksen laillistaminen ei tuo muita huumeita mukanaan, niin ei muuta kuin samaan koneeseen ja Amsterdamiin ihmettelemään.

Kippis!

Bonarina pari kuvaa vapun rintanappi-kampanjoinnista.. hauskaa oli ja sain ihmiset hymyilemään. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti